Undervisning

Min tilgang til min undervisninger altid præget af grundtanken – som består i at møde folk hvor de er, at få kroppen og sindet til at korrespondere, og derigennem opleve og styrke det personlige udtryk.

Min undervisning indeholder: Opvarmning, bestående af øvelser udvalgt til den specifikke opgave.
Partner– arbejde til formål at udvikle /forfine lydhørheden og musikaliteten.
Fysisk opbygning, fokus på holdningen og det faktum at kroppen er med til at fortælle hvem vi er og dermed også er en vigtig præsentation af os selv.
Afhængig af niveau og miljø – stort medicinalfirma kontra en børnehaveklasse –  tilrettelagt jeg min undervisning så det passer til dem jeg underviser.
Jeg har en meget varieret musiksamling og bruger musik til det meste af min undervisning.
Jeg har undervisningserfaring med alle aldersgrupper, og har undervist siden 1990.
Min undervisning dækker moderne dans, kropkropsforståelse, bevægelse, pilates og stræk for Børn, voksne og ældre, dansere såvel som ikke-dansere.
Jeg har arbejdet/arbejder som underviser for konsulentfirmaet TACK International, Cirkusskolen AFUK i København, Musical Akademiet i Fredericia, Foreningen MOVE, Livø lejren, Københavns Film- og Teaterskole m.fl

 

Therese Glahn is an excellent teacher within movement and physical theatre. She is well-understanding of her students needs – and more importantly – their potential. She is very professional in critiquing and thus excellent at bringing out the best in them.

Stuart Lynch
School director 
KFTS

Therese Glahn har i årene 2004 -2008 udført undervisningsopgaver for Dramatisk Kommunikation – og  for TACK International – i forbindelse med konsulentopgaver.
Disse opgaver har primært bestået i at undervise, coache og vejlede deltagerne/kursisterne indenfor kropssprog, kropsforståelse, improvisation, præsentationsteknik m.m. Til dette har Therese primært anvendt sine evner og erfaringer som danser, men hun har i allerhøjeste grad formået at anvende sig selv som menneske og der i gennem været med til at udvikle mennesker og flytte dem.
En metode som har vist sig at være meget afgørende for en forankring af det lærte – og ikke mindst for motivationen hos deltagerne til selv at arbejde videre med deres egen proces.
Therese har udvist stor menneskelig indsigt og en stor evne til at tilpasse sin tilgang til deltagerne afhængigt af hvem de er, og hvordan de lærer bedst. Jeg kan kun varmt anbefale Therese som underviser, lærer, vejleder, mentor og coach indenfor hendes kompetencefelter

– jeg har nemlig selv set det!

Med venlig hilsen

Peter Merved
Ejer af Dramatisk Kommunikation/Chefkonsulent hos TACK International