Undervisning

Jeg laver workshops, eller korte og længere forløb og tilrettelægger min undervisning særligt til målgruppen. Opvarmning, styrke og smidighed, improvisation, personligt udtryk og samarbejde er en del af det som ofte indgår i en undervisningstime.

Du kan sende mig en mail med forespørgsel her.

Jeg begyndte som 18 årig med et hold unge kunstskøjteløbere der skulle lære klassisk ballet, dernæst som førsteårselev i London hvor jeg fik jeg æren af at assistere Candoco Dance Company når de afholdt workshops for sårbare børn og unge. De sidste 20 år har jeg undervist i dans, drama, fysisk udtryk og bevægelse, på folkeskoler, efterskoler, højskoler, ø-lejre, teambuilding-kurser i erhvervslivet, friskoler og blindesamfundets årlige sommerlejr.

Therese Glahn is an excellent teacher within movement and physical theatre. She is well-understanding of her students needs – and more importantly – their potential. She is very professional in critiquing and thus excellent at bringing out the best in them.

Stuart Lynch
School director
KFTS

Therese Glahn har udført undervisningsopgaver for Dramatisk Kommunikation – og  for TACK International – i forbindelse med konsulentopgaver.
Disse opgaver har primært bestået i at undervise, coache og vejlede deltagerne/kursisterne indenfor kropssprog, kropsforståelse, improvisation, præsentationsteknik m.m. Til dette har Therese primært anvendt sine evner og erfaringer som danser, men hun har i allerhøjeste grad formået at anvende sig selv som menneske og der i gennem været med til at udvikle mennesker og flytte dem.
En metode som har vist sig at være meget afgørende for en forankring af det lærte – og ikke mindst for motivationen hos deltagerne til selv at arbejde videre med deres egen proces.
Therese har udvist stor menneskelig indsigt og en stor evne til at tilpasse sin tilgang til deltagerne afhængigt af hvem de er, og hvordan de lærer bedst. Jeg kan kun varmt anbefale Therese som underviser, lærer, vejleder, mentor og coach indenfor hendes kompetencefelter

– jeg har nemlig selv set det!

Peter Merved
Ejer af Dramatisk Kommunikation/Chefkonsulent hos TACK International