Undervisning

Jeg har undervist i dans siden 1988 og i drama siden 1999. Jeg laver workshops og korte og længere forløb, særligt tilrettelagt dem jeg underviser.

Angående periode og priser, send venligst en mail og jeg vil vende hurtigt tilbage.

Therese Glahn is an excellent teacher within movement and physical theatre. She is well-understanding of her students needs – and more importantly – their potential. She is very professional in critiquing and thus excellent at bringing out the best in them.

Stuart Lynch
School director 
KFTS

Therese Glahn har i årene 2004 -2008 udført undervisningsopgaver for Dramatisk Kommunikation – og  for TACK International – i forbindelse med konsulentopgaver.
Disse opgaver har primært bestået i at undervise, coache og vejlede deltagerne/kursisterne indenfor kropssprog, kropsforståelse, improvisation, præsentationsteknik m.m. Til dette har Therese primært anvendt sine evner og erfaringer som danser, men hun har i allerhøjeste grad formået at anvende sig selv som menneske og der i gennem været med til at udvikle mennesker og flytte dem.
En metode som har vist sig at være meget afgørende for en forankring af det lærte – og ikke mindst for motivationen hos deltagerne til selv at arbejde videre med deres egen proces.
Therese har udvist stor menneskelig indsigt og en stor evne til at tilpasse sin tilgang til deltagerne afhængigt af hvem de er, og hvordan de lærer bedst. Jeg kan kun varmt anbefale Therese som underviser, lærer, vejleder, mentor og coach indenfor hendes kompetencefelter

– jeg har nemlig selv set det!

Med venlig hilsen

Peter Merved
Ejer af Dramatisk Kommunikation/Chefkonsulent hos TACK International